Kirken er ikke en bygning. Og heller ikke en bestemt organisation, sådan som vi ofte tænker, når vi taler om kirken. Ifølge ordets oprindelige betydning er kirke en samling af mennesker, og den forsamling kan mødes hvor som helst.

Alt, hvad to af jer her på jorden bliver enige om at bede om, det skal de få af min himmelske fader. For hvor to eller tre er forsamlet i mit navn, dér er jeg midt iblandt dem

Sådan står der i Biblen, Mathæusevangeliet kapitel 18 vers 19-20.

Pointen ved at være kristen er ikke kun at tro og at nyde glæden for sig selv. Det er kun første skridt i at opleve den fulde glæde ved at være kristen. Næste skridt er at vise sin glæde, dele den, synge den ud eller gøre noget for andre. På den måde vokser den ved at blive delt. Det tredje skridt er at være åben for at modtage smil, kram og hjælp med tak. På den måde giver du andre glæden ved at give, og sammen spreder I lys og glæde og håb.

Det er det vi mener med liv i kirken.

Netop det at være sammen om gudstjenester, spejderliv eller særarrangementer hører med til det, vi forstår ved kirkeliv. Klik ind og se, om du kunne have lyst til at være med. Du er i hvert fald altid velkommen!